Zetta Cleaning Service

Kako bi smo upotpunili svoje poslovanje agencija ZETTA  Hospitality and Property  vrši i pripremu objekata za prodaju ili rentu ali i održavanje drugih objekata na dnevnoj i redovnoj bazi.

 

Naš cilj je zadovoljiti zahtjeve klijenata i učiniti vaš prostor ljepšim i zdravijim za boravak! U našoj ponudi možete izabrati klasično čćenje prostora (korištenje standardnih materijala za čćenje), čćenje u kombinaciji sa RAINBOW dubinskim usisavanjem tepiha i namještaja te suho pranje namještaja. 

 

Također želimo istaći da su sva sredstva koje koristimo 100% Ekološka te ne čine nikakvu štetu za vaš dom, poslovni prostor i okoliš!

 

BASIC/ OSNOVNO ČIŠĆENJE

ZETTA Cleaning nudi najkvalitetniju uslugu basic čišćenja za kancelarije, poliklinike, škole i druge institucije. Naše basic čišćenje uključuje čišćenje prašine, usisavanje podnih obloga, brisanje podova, pražnjenje kanta za smeće i čišćenje mokrih čvorova. U potpunosti se pridržavamo svih higijenskih standarda kako bi osigurali čist i ugodan prostor za vaše kolege i klijente.

‏‏‎ ‎

U cilju da se pruži maksimalna fleksibilnost našim klijentima, basic čišćenje se može naručiti po satu ili putem mjesečnog paketa. Mjesečni paket će biti fakturisan na mjesečnoj bazi, čime ćete osigurati redovno čišćenje prostora bez brige o organizaciji i naplati.

‏‏‎ ‎

Ukoliko imate posebne zahtjeve, naš tim je spreman da ih ispuni kako bi vam pružio savršeno čišćenje za vaše potrebe.

GENERALNO ČIŠĆENJE

ZETTA Cleaning pruža generalno čišćenje koje podrazumijeva temeljito čišćenje svih površina u prostoru. Ovaj vid čišćenja uključuje čišćenje svih površina, kao što su plafoni, zidovi, vrata, nameštaj i mnogo više. Naš tim će se pobrinuti da svaki kutak vašeg prostora bude čist i besprijekoran.

‏‏‎ ‎

Također, ZETTA Cleaning nudi posebne usluge generalnog čišćenja, poput čišćenja nakon krečenja i čišćenja nakon građevinskih radova. Ove usluge zahtijevaju prethodnu opservaciju i kreiranje posebne ponude, kako bi se osiguralo da će se potpuno prilagoditi vašim potrebama i zahtjevima.

‏‏‎ ‎

Naš tim će se potruditi da vam pruži najbolju uslugu generalnog čišćenja koju ste ikad iskusili.

DEEP CLEANING

Dubinsko čišćenje je izuzetno važno za stvaranje i održavanje učinkovitog i zdravog okruženja. Kada su tepisi u pitanju, oni često skupljaju prašinu i alergene koji se nalaze u zraku.

‏‏‎ ‎

Naš tim brine o čistoći vaših tepiha koristeći prilagođene tehnike i modernu opremu kako bi se osiguralo njihova dugotrajna čistoća. Također, koristimo sigurne i zdrave proizvode za čišćenje, kako ne bi oštetili vaše tepihe ili zdravlje vaših zaposlenika ili klijenata.

‏‏‎ ‎

Čišćenje tapaciranog namještaja takođe je važno za dugotrajno čišćenje i higijenu vašeg prostora.

‏‏‎ ‎

Naš tim će koristiti posebne proizvode za čišćenje kako bi se osiguralo da vaše stolice, fotelje i ostali komadi namještaja budu čisti i svježi.

DOPUNSKO ČIŠĆENJE

Čišćenje staklenih površina može biti teško i zahtjevno, posebno ako se radi o velikim prozorima ili portalima. Naši ljudi posjeduju dugo iskustvo kako bi bez problema čistili vaše staklene površine, bez da na njih ostavljaju tragove.

‏‏‎ ‎

Njihovo čišćenje će osigurati da vaš prostor bude svjetao i prozračan, te će povećati produktivnost vaših zaposlenika.

Ukoliko želite da svaki dan vaš prostor bude savršeno čist i uredan, ZETTA Cleaning može Vam ponuditi tačno ono što Vam je potrebno. Nezavisno od toga da li ste vlasnik kancelarije, poliklinike ili drugog poslovnog prostora, naše usluge će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve za čišćenje. Dok se mi brinemo o čišćenju, Vi se možete posvetiti poslu koji volite i koji je važan za Vaše poslovanje.

‏‏‎ ‎

Kontaktirajte nas i dogovorite termin čišćenja i pružite svojim zaposlenima i klijentima najbolje radno okruženje.

KONTAKT I ADRESA

Nazovite odmah

+387 61 015 337

PREUZMITE UPUTE

Strossmayerova 10

Sarajevo 71000

Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

pon: 08:00 – 19:00
uto: 08:00 – 19:00
sri: 08:00 – 19:00
čet: 08:00 – 19:00
pet: 08:00 – 19:00
sub: 08:00 – 17:00
ned: Zatvoreno

Zatraži ponudu

Uporedi oglase