ZETTA 360 rješenje

Trebate upravljanje imovinom? Spremni smo za Vas!

Zašto ZETTA 360?

Naša upotreba najsavremenije tehnologije donosi predvidljiv profit i najefikasniju, transparentnu uslugu na današnjem tržištu.
Naša skalabilna platforma za upravljanje potraživanjima i imovinom automatizuje radno intenzivne procese, finansijske transakcije, računovodstvo i digitalizuje komunikaciju.
Kombinirali smo naš sistem sa ugrađenom kuriranom tržišnom mrežom koju čine najbolji i najpouzdaniji provajderi usluga.
Naš jedinstveni mehanizam učenja o nekretninama je najbolji u klasi, isplativo rješenje za upravljanje imovinom koje poboljšava iskustvo klijenata i garantuje superiorne finansijske povrate vlasnicima.

Sveobuhvatno upravljanje

Srž svega što radimo je biranje premium nekretnina, prodaja i najam po najpovoljnijoj cijeni. Bavimo se popravcima i prometom, naplatom, računovodstvom i otklanjamo sve druge probleme kako biste se mogli fokusirati na ono što vam je najvažnije:

Predvidljiv ROI

Dajemo veći, bezrizični, predvidljiviji ROI uz istinsko pasivno investicijsko iskustvo smanjenjem tereta nepredviđenih troškova.

TRANSPARENTNOST

Omogućavamo Vam da u stvarnom vremenu držite na oku stanje, status i financijski učinak vašeg posjeda. Transparentnost znači povjerenje. Naporno radimo da to zaradimo.

Uporedi oglase